homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Tuning" masini

#1 2011-04-05 18:54:09

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

"Tuning" masini

Buna.As vrea sa imi schimb si eu acele din bordul de la masina(sa imi pun rosii).M-ar interesa daca stie cineva sa-mi explice cum sa le schimb(Opel Astra G) sau poate cunoaste pe cineva care se pricepe si un pret mai rezonabil.Astept pareri big_smile

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#2 2011-04-05 23:29:52

Alina_sweet
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-01-10

Re: "Tuning" masini

Buna, eu te`as sfatui sa intri pe forumul Opel si sa intrebi acolo ca este mai usor.si la acele ace banuiesc ca este un led de schimbat sau toata plasma.....ma dau si eu cu parerea:P
dar tu acuma ce culoare ai verde sau portocaliu????

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

#3 2011-04-06 08:24:24

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Am alb lol.Da ledurile as vrea sa le schimb.Ok,ms pt parere o sa-mi fac un cont.

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#4 2011-04-06 22:55:33

Alina_sweet
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-01-10

ok... bafta big_smile

"The best and most beautiful things in this world cannot be seen or even heard, but must be felt with the heart."

#5 2011-04-06 22:59:22

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

sau sa intri pe www.4tuning.ro smile

Publicitate

loading...

#6 2011-11-01 22:19:36

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Vreau sa intreb o chestie aici, sub protectia anonimatului, ca sa nu ma fac de ras cand o sa intreb in realitate ca eu sunt paralela cu domeniul auto  lol
Asa.
Vreau portbagaj de ala de pus deasupra pe masina si am 2 probleme:

1. Nu stiu cum se numeste mai stiintific de atata, ca sa stiu ce sa intreb.

2. Astea-s universale, adaptabile pt mai multe tipuri de masini sau trebuie luat la fix in fct de marca masinii?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#7 2011-11-01 22:30:24

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

portbagaj (superior) de plafon stiu ca se numeste si e posibil ca sa nu fie potrivit pentru orice tip de masina. in special la daciile 1310 erau folosite. eu stiu ca este sunt mai multe tipuri, insa cel de transportat marfuri e standard si depinde de cum se inchide usa pe caroserie, ca s-ar putea sa atinga in el si sa nu poata fi montat. dar sunt mai multe (sau cel putin erau) tipuri, printre care si portbagajele superioare de "fitze", adica 2 bare de aluminiu ca erau tare chic pe vremuri lol

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#8 2011-11-01 22:38:48

kathrynn
Hero member

Ms, hai_faiv,
macar acuma stiu ce sa intreb cand merg la o firma de tunning.
Nu, nu vreau sa transport marfuri, ci doar bagaje big_smile

#9 2011-11-01 22:52:01

hai_faiv
Hero member

npc kath smile totusi, pentru asa ceva nu trebuie sa mergi la o firma de tunning, ci pur si simplu sa te plimbi prin sellgros/metro si sa intrebi pe acolo daca se potriveste cu masina ta ce gasesti, iar la un service sau un vecin o sa iti monteze mai ieftin. la tunning costa mult, pentru ca acolo se pune si amprenta personala asupra masinii, un fel de Marca inregistrata.

le: pentru bagaje poti lasa bancheta din spate si o sa ai mai mult spatiu...

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-11-01 22:53:39)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#10 2011-11-01 23:12:07

kathrynn
Hero member

da, stiu, cand mergem doar noi 2 avem loc berechet, toata bancheta e plina de bagaje (ca nici nu ma limitez cand stiu ca am loc), dar daca e sa mergem undeva cu alti prieteni care n-au masina (mai mare) n-avem alta solutie.

#11 2011-11-02 10:49:58

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

kathrynn, presupun ca tu ai nevoie de bare, eventual si de cutia aia care se monteaza peste bare.
barele difera de la masina la masina, cutiile sunt potrivite pentru mai multe marci, in functie de dimensiunile masinii.
ce NU te sfatuiesc sa faci este sa cumperi produse cu magnet, o sa zgarii plafonul masinii si o sa blestemi ziua in care ai aruncat banii pe ele. cele mai bune (si mai scumpe) sunt produsele Thule - google them.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#12 2011-11-02 10:54:08

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Kath... de principiu astea sunt universale, pentru ca prinderile barilor sunt ajustabile. Ele se prind unde se inchide portiera, pe chederul de cauciuc si streasina masinii. Daca ai masina cu 2 usi nu merge! Tu acum gandeste-te daca vrei cutia aia tip cosciug sau bari...eu recomand cutia pentru bagaje si vacante...

Si sunt de acord cu alinda. Nu lua prinderi pe magnet.. la 90 mi-au aburat schiurile de pe masina rotfl Acum rad, dar e periculos iti dai seama... Si intradevar produsele Thulle sunt foarte bune, dar le recomand mai degraba ca solutii pentru biciclete, schiuri &co. Asta pentru sunt destul de pricey comparat cu alte firme.

Ultima oara a fost editat de Bun_Bun (2011-11-02 10:56:29)

Failure teaches Success!

#13 2011-11-02 10:57:03

alinda
Diamond member

barele au lungimi diferite, in functie de latimea masinii
sistemele de prindere difera si ele, exista si sisteme de prindere pentru bare peste barele transversale ale masinii (de exeplu la modelele kombi)

#14 2011-11-02 11:02:14

Bun_Bun
Full member
De la: House of pain
Inregistrat: 2007-01-06

Pai nu stim daca Kath are bari transversale... in general break-urile au si modele 4x4.

Si chiar daca bara e un pic mai lunga, nu e nici o problema pentru ca sistemul de prindere culiseaza pe ea. Nu exista bari doar pentru Ford sau Opel...sunt toate universale... impartite doar la sensul autoturism si 4x4.

Failure teaches Success!

#15 2011-11-02 11:08:02

alinda
Diamond member

pai si cum arata un Tico pe care pui bare potrivite ca lungime pentru un A8?
ma rog...

#16 2011-11-05 19:40:51

kathrynn
Hero member

Niciodata n-am inteles cum e cu cutia aia de pus deasupra, cum bine a zis cineva - ca un sicriu. Aia o duc in casa si pun lucrurile direct in ea? Sau bag bagaje mai mici in ea? Ca vazand-o asa rigida, valiza sigur nu pot pune, genti numai de alea de material ca sa se poata apasa capacul ... chiar nu inteleg. Desi am vazut masini cu asa ceva pe ele, n-am vazut pe nimeni sa le dea jos si sa intre in hotel cu ele dar nici nu am vazut ce au inauntru (bagaje sau lucruri pur si simplu).

N-am nicio bara pe masina si am 4 usi. In schimb am ceva dungi de cauciuc deasupra.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2011-11-05 19:42:47)

#17 2011-11-05 20:59:59

hai_faiv
Hero member

aia ca un sicriu e mai mult pentru hrana sau pentru haine care sa nu se botzeasca, in niciun caz pentru bagaje normale...

#18 2011-11-07 11:03:32

alinda
Diamond member

kathrynn a scris:

Niciodata n-am inteles cum e cu cutia aia de pus deasupra, cum bine a zis cineva - ca un sicriu. Aia o duc in casa si pun lucrurile direct in ea? Sau bag bagaje mai mici in ea? Ca vazand-o asa rigida, valiza sigur nu pot pune, genti numai de alea de material ca sa se poata apasa capacul ... chiar nu inteleg. Desi am vazut masini cu asa ceva pe ele, n-am vazut pe nimeni sa le dea jos si sa intre in hotel cu ele dar nici nu am vazut ce au inauntru (bagaje sau lucruri pur si simplu).

N-am nicio bara pe masina si am 4 usi. In schimb am ceva dungi de cauciuc deasupra.

cutia aia se monteaza pe bare. sigur ca n-o dai jos, o umpli direct pe masina. poti pune diverse genti in ea, depinde sigur si de dimensiunile cutiei.
ca idee, bagajele se pun gata impachetate in ea, nu te apuci sa iei rochiile bucata cu bucata din cutie in fata hotelului.
uite, ai aici un filmulet care iti arata exat cum e cu cutia, cum se asigura/inchide/incarca:

Ultima oara a fost editat de alinda (2011-11-07 11:09:57)

#19 2011-11-07 11:19:13

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

eu nu imi iau ca nu ajung sa imi iau bagajele din ea lol

Sa nu te astepti sa te salut!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.